loading

Cloud & Servers

Cloud services

Voor bedrijven is de beschikbaarheid van de ICT een basisbehoefte geworden voor de dagdagelijkse bedrijfsvoering. Teknoza heeft de kennis en ervaring met de inrichting, het beheer, het onderhoud en de monitoring van uw cloudomgeving en datacenter. Onze netwerkbeheerders kunnen voor iedere specifieke netwerksituatie een optimale werking afstemmen op uw bedrijfsbehoeftes. Wij geloven erin dat uw werkend en beveiligd netwerk een absolute nood is om uw bedrijfsprocessen te kunnen versnellen,om flexibiliteit te verhogen en om overal te kunnen werken. Teknoza zorgt dat uw virtuele desktop, data, toepassingen en webapps altijd en overal beschikbaar zijn in de cloud. Ons realtime monitoringssysteem, onze online back-up services en onze CDN’s garanderen de werking van uw systemen. Het outsourcen van uw ICT en netwerkbeheer naar Teknoza is hiermee absoluut geen luxe. Wij bouwen graag mee aan een high-tech, kostenefficie╠łnte en toekomstgerichte ICT-omgeving voor uw bedrijf.

Live broadcasting

Wij hebben reeds ervaring met het uitzenden van live broadcasts vanop onze servers, zodat u uw videomateriaal de wereld kunt insturen. 

Corporate VoIP

VoIP ofwel Voice-over IP-telefonie is ons ook niet vreemd. Wij hebben software ontwikkeld waardoor wij eenvoudig met onze collega's in het buitenland kunnen communiceren. Dit kan interessant zijn voor een vlotte communicatie binnen uw bedrijf.

IT-diensten

Wij staan u bij wanneer u hulp nodig heeft bij uw IT-problemen. Wij beschikken over jarenlange ervaring om u de nodige hulp te kunnen bieden. Aarzel niet om ons te contacteren!

Totaalprojecten

Bent u op zoek naar een complete make-over van zowel de grafische als technische aspecten van uw zaak? Contacteer ons dan zo snel mogelijk, en zorgen voor een oplossing op maat.