loading

Consulting

Digitale marketingstrategiën

Een goede marketingstrategie is gebaseerd op concrete stappen en doelen. Samen analyseren we het profiel van uw bedrijf om een marketingstrategie op maat op te stellen. Voor ieder bedrijf en iedere sector kan dit een andere betekenis hebben. Door middel van online en offline marketingtechnieken te implementeren in uw online aanwezigheid en door het slim gebruik van de online kanalen als zoekmachines, sociale media en mobiele apps realiseren we uw bedrijfsdoelstellingen. Een supersnelle, gebruiksvriendelijke responsieve website met oogstrelende foto’s? Een boost in uw bezoekersstroom? Daar gaan we voor! Teknoza maakt van uw bezoekers klanten en ambassadeurs! We vertalen uw aanwezigheid op het net naar een succes. Wij informeren U graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op en vraag een gratis analyse van uw website.

Software- en technologieconsulting

Wij staan u bij met onze jarenlange ervaring in het creëren en herstellen van software en technologie. Van het maken van een CMS systeem voor uw website tot het opstarten van uw router: u kunt bij ons terecht. 

Sociale media

Facebook, Twitter, LinkedIN, Google+ enzovoort. De mogelijkheden van sociale media zijn eindeloos voor bedrijven. Het is niet enkel een interessante tool om een band te creëren met klanten, het geeft ook een grote meerwaarde aan de business value. Teknoza zet sociale media in voor uw onderneming met de correcte strategie. Wij zorgen voor meer interactie met uw potentiële klanten. Met een slimme sociale mediastrategie bent u goed uitgerust. Wij erkennen het belang van een goed verhaal. De invloed van sociale media en technologie heeft de manier van verhalen vertellen veranderd en heeft een brede waaier aan mogelijkheden geboden om klanten te engageren en te beïnvloeden. Wat wij doen is simpel: wij brengen u dichter bij uw klant.