loading

Software ontwikkeling

E-commerce

Een webshop is een relatief goedkope manier om een nieuw bedrijf op de markt te brengen of om uw huidige onderneming uit te breiden. Heeft u al een fysieke winkel? Een webshop breidt uw dienstverlening uit en zorgt voor nieuwe klanten. Wij helpen u bij het opbouwen van uw webshop en zorgen voor een systeem waarmee u deze zelf makkelijk kan beheren.

Software op maat

Voor ons geweldige team van developers is geen project te ver gegrepen. Wij bouwen niet enkel ERP- en CRM-webapps, maar denken ook met u mee. Door een uitgebreide analyse, samenwerking en gestructureerde aanpak wordt de geld- en tijdskost geminimaliseerd. Onze developers programmeren ERP- en CRM-software op maat die echt werkt! 

CRM

Een software die bedrijfsprocessen automatiseert, uw bedrijf flexibiliteit bezorgt, de kosten vermindert, communicatie optimaliseert, een betere overzicht geeft over alle departementen en uw winst doet stijgen. Laat ons u overtuigen hoe snel u uw investering zal terugverdienen. Met een snelle ROI is een software oplossing bij Teknoza de beste investering in onze huidige digitale wereld!

Projecten op aanvraag

Wij spannen ons in om uw project tot realiteit om te toveren. Contacteer ons en wij zoeken samen met u naar een oplossing van formaat voor uw project.