loading

Digitale oplossingen

Webdesign

Alles moet er tegenwoordig aantrekkelijk, fris en vernieuwend uitzien, anders klikt men evensnel weer terug weg. Sites die verouderd zijn, niet aantrekkelijk zijn en geen rekening houden met user experience, vallen uit de boot. Wij bij Teknoza zorgen ervoor dat u op kop blijft varen. Met een aangepaste user experience aan elk doel en een knappe layout zorgen wij dat uw website als aangenaam wordt ervaren bij de bezoeker. 

Mobiele apps

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Tegenwoordig kan alles via één klik op de smartphone, waar en wanneer u ook wilt. Vandaag moet alles snel en zonder moeite gebeuren. Hier moet men natuurlijk als bedrijf op in spelen, met als doel, het leven van de klant makkelijker te maken. Met een slim uitgewerkte smartphone applicatie gaat u in op die behoeften en zet u uw bedrijf op de kaart. Onze developers ontwikkelen voor elk doel een applicatie, voor Android of iOS. Een applicatie op maat van uw bedrijf en een prachtig design.

Mailings

Ook het verspreiden van nieuws gebeurd meer en meer online. Wilt u uw klanten op de hoogte brengen van uw laatste ontwikkelingen, zonder moeite? Wij helpen u met het ontwerpen en developen van een dynamische nieuwsbrief die u met enkele klikken naar al uw klanten kan verzenden.

SEO & SEA

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het hoger positioneren van uw website in zoekmachines als Google met sleutelwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf. Hoe meer visibiliteit op Google, hoe meer bezoekers op uw website en dus hoe meer consumenten uw product zullen zien en kopen. SEO is een onderdeel van zoekmachine marketing, dat zich richt tot de niet-betaalde zoekresultaten. Met andere woorden, uw positie wordt niet bepaald door een kost per klik, maar door een organische groei. Laat u geheel vrijblijvend informeren door onze SEO-specialist om samen te kijken hoe veel leads we meer kunnen produceren door zoekmachine optimalisatie.