loading

Creatieve oplossingen

Merkidentiteit

De tijd waarin u voor elk facet van uw communicatie een ander bedrijf moest benaderen is voorbij. Vandaag, meer dan ooit tevoren, gaan design, development en communicatie hand in hand. Teknoza combineert deze drie pijlers feilloos.

Vergezeld met een flinke dosis wetenschap en techniek, stemmen we uw logo, huisstijl en digitale communicatieplan perfect op elkaar af in functie van de hoofdstrategie.

Reclamecampagnes

Starten, onderhouden of upgraden van een online strategie vereist een duidelijke visie, op één lijn met het bedrijfsdoel. Teknoza helpt haar klanten om deze visie te definiëren, werkt haar strategieën uit tot op de korrel en vertaalt dit in een verbluffend professioneel resultaat dat het beoogde publiek aanspreekt.

Grafisch ontwerp

Uw huisstijl bepaalt uw imago en bouwt mee aan uw merk. Uw identiteit wordt vertaald naar een stijlvol logo, brochure, visitekaart, ... Wij ontwerpen en ontwikkelen alle facetten van de visuele communicatie van uw bedrijf, organisatie of merk. Onze designers zorgen voor een identiteit die naadeloos aansluit bij de visie van uw bedrijf. 

360° fotografie

Natuurlijk moet er vaak ook gezorgd worden voor professioneel beeldmateriaal. Ook hier zijn wij niet vreemd van. Wij beschikken over de juiste middelen en technieken om uw zaak het beste beeldmateriaal te bezorgen. 

Drukwerk

Wij nemen zelfs het drukwerk van uw zaak onderhanden. Nood aan cadeaubonnen, visitekaartjes, folders, enzovoort? Ook deze kunnen wij u bezorgen.