loading

Over ons

Teknoza opteert voor een cross-mediale aanpak om uw bedrijf te promoten. We hebben een breed team van marketeers en developers die zeer toegewijd zijn om van u een belangrijke speler te maken op het web.

Onze visie in een notendop

Wij geloven in open processen en oplossingen. Uitmuntend werk komt voort uit relaties gebaseerd op een investering in open communicatie en actieve collaboratie tussen belanghebbenden. Door samen een partnership aan te gaan, komen we tot een goede verstandhouding. Via deze relatie kunnen we de essentie van uw merk of bedrijf doorgronden, op zoek naar de ideale business strategie. Door deze strategie perfect af te stemmen op de behoeftes van uw product en uw publiek zorgen we voor meer merkzichtbaarheid en populariteit.

Verhoging omzet via creatie en innovatie

Consumenten verwachten dat hun interacties met merken relevant, inclusief en betekenisvol zijn. Wij werken samen met onze partners om betekenisvolle relaties te creëren tussen het merk en de consument. Elk project start met de vraag “Wat willen mensen?”. Het antwoord op die vraag wordt telkens de leidraad van het project. Of we nu uitpakken met een website, videotrailer, marketing strategie of een nieuw product, één ding is altijd duidelijk: als het niet entertainend, sociaal of nuttig is, zou het niet mogen bestaan.

Wat we doen

De digitale strategie die wij ontwikkelen, samen met u, bevat alle belangrijke facetten om een bedrijf succesvol te maken, gaande van zoekmachineoptimalisatie tot social branding. Deze bestanddelen zijn onderdeel van ons gemeenschappelijk doel om uw huisstijl te vertalen naar het interactieve web.